Sports Cooking

Lekker en gezond voedsel voor wielrenners

ONS PROJECT SPORTS COOKING HEEFT ALS BELANGRIJKSTE MISSIE LEKKER EN GEZOND VOEDSEL TE BEREIDEN VOOR WIELRENNERS TIJDENS INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN EN COMPETITIES BINNEN EUROPA.

Zaakvoerder Tom Van de Gracht studeerde af aan de kokschool van Koksijde. Als sportliefhebber in het algemeen en wielerliefhebber in het bijzonder specialiseert Tom zich in gezonde en gebalanceerde sportvoeding. Voor iedere sport, trainingsschema of wens worden menu's en gerechten op maat bedacht en uitgewerkt.

Tom kwam in 2011 geheel toevallig in het wielrennen terecht, en werkte als chef-kok voor wielerteams Lotto-Belisol, OPQS, FDJ.com, Belgische ploeg, enz... Veel en goede referenties dus!

Mobile Cooking - Sports Cooking is aanwezig op verschillende nationale en internationale wedstrijden. Wil je weten hoe het voelt om als profwielrenner door het leven te gaan?

Trek er een dag (of enkele dagen) op uit met de fiets onder vrienden, vriendinnen, collega's en geniet onderweg van de lekkere gezonde keuken van onze chefs.

Onze ervaring in het profpeloton zal ervoor zorgen dat je lichte en lekkere maaltijden geserveerd krijgt, waar en wanneer je maar wil. Onze flexibiliteit is een van onze troeven. De interessante verhalen en weetjes over het profwielrennen krijgt u er gratis bij!